Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2014 13:34 - Как да се защитим от енергийните вампири.
Автор: kokomoko Категория: Спорт   
Прочетен: 3557 Коментари: 1 Гласове:
50


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
imageОбърнете гръб на енергийните вампири, бъдете здрави и щастливи

Никога не показвайте на енергийния вампир своите слабости – имате ли проблем, той ще ви потърси, защото ще разчита на съчувствието ви. Приемете всичко в живота си като нещо хубаво, не се вглеждайте в глупавите дребни грижи, защото те са вратичката на вампира към вашата енергия. И усетите ли, че поредната приятелка седи и плаче твърде сърцераздирателно на рамото ви, просто приключвайте бързо със срещата. Спасете се.

Ако често се чувствате изтощени, ядосани, изпадате в отчаяние или обратното – вдигате скандали, то вие сте лесна плячка за енергийния вампир, защото сте със слаба биоенергия. Как да я подсилите или да изчистите биополето си от негативната енергия?

1. Подсилването на биополето се постига с медитация. Например: всеки ден палете 3 свещи и ги гледайте 5-10 минути. За седмица ще изчистите биополето си, пише “Журнал“.

2. Не трябва да се боите от уроки – страхът ви прави уязвими.

3. Прочетете 3 молитви – всяка по 3 пъти. Така засилвате биополето си.

4. Представете си, че имате скафандър с огледална повърхност отвън и че всички зли мисли се отразяват от него и не достигат до вас. Друг вариант: представете си, че имате огледало в ръката. Насочете го към човека, който ви влияе зле и лошите мисли ще бъдат отблъснати от огледалото.


5. Завържете в парче плат малко (около чаена лъжичка) едра сол. Сложете я в джоба си. И мислено си кажете: „Това е моята защита!“.

6. Вземете топъл душ – представете си, че цялата отрицателна енергия се стича надолу.

7. Дърветата ни дават енергия – обгърнете едно дърво, почувствайте с краката си корените му – помолете за енергия. Ще усетите как „политате“.

8. Един от най-добрите начини за възстановяване на енергетиката е дългата разходка – задължително е обувките да са с тънка подметка и да се ходи не по асфалт, а върху пръст. Но избягвайте разходки при пълнолуние – тогава човек губи много енергия.

Най-сигурният и бърз начин да се отървете от енергийния вампир (какъвто и тип да е той) е усмивката, вашият смях – с него вие храните собствената си енергия и не позволявате на никого да краде от нея.




Гласувай:
50



1. minchomin - А ти можеш ли да разбереш кой е ене...
20.03.2014 12:09
А ти можеш ли да разбереш кой е енергиен вампир?
Казвам ти така. Заблуждаваш се, че този енергийна измама съществува.
Бъди жив и здрав!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kokomoko
Категория: Спорт
Прочетен: 418222
Постинги: 92
Коментари: 305
Гласове: 3538
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930