Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2014 19:28 - Бивша служителка на НАСА: Видях хора на Марс
Автор: kokomoko Категория: Спорт   
Прочетен: 6148 Коментари: 1 Гласове:
48


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

imageБивша  служителка на НАСА твърди, че е видяла  доказателства за  една от най-грандиозните  мистерии в историята на космическите изследвания през 1979 г. Според нея, тя е била свидетел как две човешки фигури в скафандри ходят свободно по  повърхността на Червената планата до марсохода  Viking (апарат, кацнал на Марс преди  Curiosity).

Тя сега се нарича Джаки, но крие истинското си име от съображения за сигурност и твърди, че е работила за  NASA, занимавала се е с обработката на линията за връзка със спускаемия апарат, кацнал на  Марс – първото устройство, което изпраща на Земята снимки от повърхността на Червената планета. В този момент тя видяла  двама души да вървят по нейната повърхност, пише Metro.

Марсоходът Viking се движел, а тя и шест от нейните колеги го гледали на  няколко екрана.

„В този момент, аз видях двама мъже в скафандри, но не обемисти, като тези, които ние обикновено използваме. Те се появиха  на хоризонта и се отправиха  към марсохода, „- казва тя, добавяйки, че те блокирали връзката.

Оттогава тя се пита дали това са  хора или представители на извънземна цивилизация.

Други конспиролози твърдят, че това  е била „тайна“ мисия на Марс, която се провежда от  САЩ след  1960 г., а кацането на  „Аполо“ на Луната е  всъщност прикритие за по-широко изследване на Слънчевата система.

Бившият служител на ЦРУ Джон Лиър също твърди, че НАСА е осъществила полет  до Марс през 1966 г., и че хората са били адаптирани да дишат в разредената марсианска атмосфера. Трябва също да се отбележи, че Лиър смята, че човешките души отиват след смъртта си на Луната и попадат там във висока стъклена кула, а токсичната Венера всъщност е „зелена и красива.“

„Такива течове на информация за тайни космически мисии растат и напомнят за печално известният  проект Serpo“ – казва Найджъл Уотсън, автор на изследване за  НЛО.

Според него, през ноември 2005 г., той е успял да се свърже с хора, които са работили в разузнаването на САЩ. Те му разказли  за извънредна програма за обмяна на опит с извънземни в рамките на  проекта Serpo. Резултатите от проекта са представени в доклад с обем от  около 3000 страници, написан в края на 1970 г.  и описват факта с изваждането на  шестима  извънземни от катастрофирал НЛО в Розуел.

Те всички били мъртви, с изключение на един, който, както се твърди, е помогнал да се организира мисия по  подготовката на  дванадесет души за посещение на родната му планета Серпо в  системата Зета. Тази мисия се осъществява през 1965 г., и хората прекарват на чуждата  планета до 1978 г. По време на престоя си там, двама загиват, двама остават на планетата, а останалите, след завръщането си на Земята починали  заради високите нива на радиация на Серпо.

Само че  експертът Бил Райън, който е публикувал тази информация  в интернет смята, че „историята със  Serpo е смес от дезинформация и срещащи се  в природата грешки, които обграждат ядрото на истината.“

http://nepoznato.energetika-bg.com/2014/11/bivsha-sluzhitelka-na-nasa-vidyah-hora-na-mars/




Гласувай:
48



1. padreantonii - Интервю с Ал Биелек, взето през 1991 ...
28.11.2014 20:54
Интервю с Ал Биелек, взето през 1991 от репортер на "Соврин Скрайб в Макена", Вашингтон. В него Ал разказва как в края на 70-те той и брат му Дънкан били транспортирани чрез машина за създаване на Тунели във времето разположена в базата Монтоук, Лонг Айлънд, до вътрешността на подземни съоръжения на Марс. През 1969, САЩ, Русия и някои извънземни, вече имали бази на повърхността на Марс по силата на споразумение, сключено между извънземните и САЩ, наречено "Алтернатива 3". Американският персонал на Земята не могъл да получи достъп до подземните съоръжения поради липса на тежко оборудване. С помощта на точните координати за Марс, обаче, машината за Тунели във времето е можела да пренесе Ал и брат му до всяко място върху или вътре в планетата с точност до няколко инча. Биелек и неговия брат Дънкан Камеран са били използвани при изследването на подземните градове на Марс.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kokomoko
Категория: Спорт
Прочетен: 416994
Постинги: 92
Коментари: 305
Гласове: 3538
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031