Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2015 12:35 - Легендарен астронавт разкри най-усърдно пазената тайна на НАСА на смъртния си одър
Автор: kokomoko Категория: Спорт   
Прочетен: 3875 Коментари: 6 Гласове:
63


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Американският астронавт и водещ учен Браян О’Лиъри направи шокиращи разкрития за начина, по който правителствата потискат човечеството на смъртното си легло!   

Той решава в последните си мигове да разкрие една истина, която може да се окаже най-голямото доказателство, че нашият свят се управлява от зло!

Американският герой разкри, че НАСА разполага с разработено устройство, което казано директно създава безплатна и екологично чиста енергия от въздуха, предава изданието collective-evo.

Според О’Лиъри НАСА от десетилетия разработва това устройство, което създава повече енергия от колкото изразходва – което го прави генератор на безплатна енергия!

Става въпрос за електромагнитен генератор, което задвижва енергийни частици и генерира електрическа мощност чрез електромагнетизъм. Устройството, което улавя електроните, се нуждае само от малко начално количество електроенергия първоначално. Това малко количество се преобразува след това в голямо количество електрическа енергия!

Неголеми генераторни станции могат буквално да захранват цели градове!Възможно е да се постави и в автомобил, което значи, че няма да имаме нужда от гориво!

Опитите са успешни и НАСА има технологията, с която да направи цялата енергия на планетатаабсолютно чиста и безплатна!

Подобна технология е революционна! Тя е в състояние буквално да спаси света. 

Безплатна енергия за всички ще значи край на световния глад и бедност. Край на замърсяването на нашата планета! Тогава човечеството ще просперира, а хората ще живеят в щастлива утопия! Това е абсолютно реално да се случи още днес в нашия свят…

Но няма да се случи.

Ето защо: НАСА потулва проекта тотално. Откритията се засекретяват и погребват в архивите. Въпреки, че съществува от години тази нова технология би била пагубна за кукловодите!

Само си представете какво ще се случи с днешните „властелини на човечеството“, ако гигантските приходи от енергия и горива секнат. Ако хората нямат нужда от атомни електроцентрали, природен газ, нефт, въглища това ще засяга сериозно интересите на сегашната върхушка. 

„>

Глобалното господство на суперсилите днес се крепи точно на енергийните ресурси, и ако те рязко загубят своята стойност, това би означавал тотален крах на системата. 

Система, в която човеците буквално унищожават най-ценното, което имат- своята планета, за да извличат енергията, която могат да иматбезвредно и безплатно от въздуха! Но сегашната система пропита с милиардни интереси, които няма да бъдат изкоренени лесно, и които поне още с десетилетия „върхушката“ щеизнасилва майката Земя.

Дано, когато осъзнаят своята грешка не е прекалено късно.

Може би е хубаво това, че в сегашния ни свят революционните идеи и изобретения, вместо да бъдат подпомогнати, са срещнати с възражение и лошо отношение – заради желания, лични интереси, глупост и незнание; преминават през изпитанията, през безсърдечните мъки на комерсиалното съществуване. Така всичко велико от миналото е било осмяно, обвинявано, потискано – само за да се издигне още по-могъщо и триумфално от борбата.http://bradva.bg/




Гласувай:
63



1. debeloto - навремето говореха, че Тесла е и...
14.07.2015 13:05
навремето говореха, че Тесла е измислил нещо подобно и е правил опитът с лампите. четох и едно пророчество, че хората ще открият енергията, която ще е навсякъде само трябва да се вземе.
цитирай
2. raders - Що ли си ги измисляте тези глупости? ...
14.07.2015 21:17
Що ли си ги измисляте тези глупости? Ако го има това нещо, всички фирми по света ще се нахвърлят моментално да го произвеждат. Това са много повече пари от тези в момента. Да не би само американците да разбират от технологии... Но зная, че ти обичаш да хвърляш кьорфишеци
цитирай
3. penchoan - Няма нищо ново, постиженията на ...
14.07.2015 21:28
Няма нищо ново, постиженията на Тесла са отдавна известни. Просто днешната цивилизация още не е заслужила да използува тези постижения, защото ще злоупотреби с тях. Знанията ще се дадат на новата раса след няколко години, когато се ликвидира днешната раса.
цитирай
4. freeoldmen - Така е, penchoan и kokomoko са прави,
14.07.2015 22:18
хора, осазнайте се!
Излесте от Матрицата!!!
Дръпнете щепсела на астрала!!

И аз дълго време не вярвах, но благодърение на светлите постинги на
неземно светли души като автора и незабравимият тандем Нео00:Роззата и
Бялата Жрица Блаженбуеногинепобедим ми се отвориха очите!!!

Енергията е около нас, тя нас обгръща и ние я обгръщаме!!!

На Тесла-та дръжката!

Благодаря за постинга!!!
цитирай
5. kenchev - re
14.07.2015 22:29
Доста интересна теория, не би било изненадващо.. лошото е че такива конспирации има колкото щеш, а истината кой я знае
цитирай
6. liliyanaandreeva - Ако една лъжа се каже 1000 пъти - тя се ...
31.10.2015 12:22
Ако една лъжа се каже 1000 пъти - тя се превръща в истина - Гьоринг
Всъщност превръща се в истинска лъжа, на която мнозина вярват!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kokomoko
Категория: Спорт
Прочетен: 418426
Постинги: 92
Коментари: 305
Гласове: 3538
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930