Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2016 21:44 - БОМБА! Всички български владетели са били РЕПТИЛИ! И до днес са тук! Ето как да ги разпознаете!
Автор: kokomoko Категория: Спорт   
Прочетен: 5469 Коментари: 2 Гласове:
39


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Тези същества живеят сред нас, в непосредствена близост, градят сбъркани ценности у хората, разглобяват на парченца истинското ни съществуване и ни третират като роби…
Те имат пряка връзка с Ануннаките и от памтивека са сред нас.

По естествения път на логиката и воден от любопитството си, у мен се зароди въпросът: „Кои са Рептилите в България?“

Един от първите българи, който се осмели да говори публично за тях, е Еленко Ангелов, макар че описанията на „змея“ са отдавна във фолклора ни, да не кажем, че ни съпътстват още от създаването на първата българска държава. Неслучайно „Халата/Змей“ присъства толкова често в българския фолклор. Дори и имената на някои български царе загатват за рептилския ни произход. Калоян – „Хало“ Йоан (а не както повечето хора твърдят „кало“ от гръцки – хубавец), брат му Петър се е наричал „Хало“ Петър. Хала = Змей в българският фолклор.

На Калояновият пръстен не случайно е изобразен Змей…

Едно нещо, което пише Жечко Иванов от Шумен за вестник “Шуменска заря”, направо ме потресе:

„Според мащаба на географската карта, особено когато тя е по спътникови снимки, по бреговата ивица на България се наслагва троен образ на мъж.

Това, според Жечко Иванов, не е произволна рисунка, а видение. Главата на мъжа е с кожен шлем и прилича на бога на маите и ацтеките Кетцалкоатъл. Жечко Иванов смята, че тези племена, населявали Южна Америка, имат един и същи произход с древните българи. Към тях той присъединява и част от северноамериканските племена на чероките. В дълбока древност българите, според него, са преминали Беринговия проток, който е бил свързан по суша тогава и са се заселили на Американския континент. Основание за това му дава идентичността в двете фигури – това, което вижда на картата, и образът на Кетцалкоатъл в изображения на маите. В южноамериканската митология той е бял мъж, дошъл от запад. При заминаването си обещал да се върне. Жечко Иванов смята, че най-почитаният бог на маите слязъл на черноморския ни бряг, откъдето вероятно е започнал дългото си плаване на запад.

Друг вариант на същия образ, отново по Черноморието, е на мъж с къдрава коса, оприличаван на римски владетел. По западната граница на България се очертава глава на египтянин.”

И така, Жечко Иванов смята, че

всички български владетели, с изключение на сваленият след 40 дни на власт хан Токту, са доказани рептили!!!

Той прави и още паралели – например, че Аспарух е белият бог на маите и ацтеките КЕТЦАЛКОАТЪЛ, който е изобразяван като наполовина птица – наполовина влечуго (т.е Рептил).

Нека сравним изображението на Аспарух от Шуменския паметник с изображение от древна ацтекска летопис. Приликата във формите е поразителна!

Предполагам знаете кой е Конан Варваринът? Дори неслучайно, новата версия се снима у нас! Защо ли? Ето защо:

Всъщност Конан е кимериец, а кимерийците са наследници на древните българи. Борбата между Конан и рептилите е за господство над българите по това време.

С други думи, проучването на миналото на нашите предци кимерийците показва, че те са народ не само по-древен от траките, но и известен с патронима си Кимерий още преди Троянската война. При това кимерийците не забравят древните си поселища и през 7 в. пр.н.е. се връщат във Витиния и превземат тези територии от лидийци и йонийци.

Нашите учени все още оставят без внимание въпроса, че именно кимерийците са предци на хуните (Прокопий Кесарийски), а сведенията за „мардуани” във волжко-българския средновековен летопис „Барадж тарих” отново показва, че именно кимерийците са били предци на българите.

Това е казано и от Никифор Григора през 14 в. и неслучайно през 19 в. гениалният български революционер и книжовник Г.С.Раковски, на основата на летопис от Атон, твърди, че българите произхождат от „гимери и кимери”.

Кои са днешните Рептили у нас?

Засега не се наемам да ги определям, защото нямам силни и категорични доказателства за съществуването им /или ги пазя за по-удобен момент…/.

В контекста на писаното, само ще спомена, че аз лично съм имал преки контакти с рептили, най-вече от женски пол, с които във времето съм работил. И твърдя това най-отговорно, без грам измислица и фалш /дори се чудех, защо тези хора ме отвращаваха с нещо, за което нямах дефиниция…/. Те,

Рептилите, обожават да са център на вниманието, да заемат ключови, светски позиции,

където да налагат своята безнравственост, прикрити зад маската на принципност и любов към другите… И дали са чисти Гущери, или Хибриди, няма значение за мен, те всичките работят за нашето робство – физическо и духовно….

По какво ще ги разпознаете: завземат лакомо територии, бранят ги с цената на живота си, имат много „роби“, мачкат ги, проводници са на сексуален импулс, мамят, направо благоговеят пред парите и властта, обграждат се само с ласкатели /мразят критиците си, много често ги унищожават/…

Но най-вече ще ги познаете по очите – гледат през теб, бездушни са, при разговор, ако ги гледате право в очите, те ги отместват нагоре. Ядосайте ги, развълнувайте ги и ще видите онази промяна, която не е характерна за човешките същества. Забравих: много харесват цветните лещи и очилата, тъмните помещения и нощния живот, обичат влажните и непроветливи жилища, тежките миризми и златото – дяволския метал/… Много е модерно сега сред тях да са духовни водачи, да прокламират „своята духовност“, да основават духовни школи и да изпиват енергията на заблудените, които най-често ги боготворят…

В България ще ги срещнете във всяка една ключова сфера: политика, икономика, бизнес, шоубизнес /о, тук са най-много/, мода, банков сектор, духовни и тайни учения и организации, реклама, журналистика, обучение, медицина и фармацевтика /училища, ВУЗ-ове и частни институции/… Въобще навсякъде!

Един от характерните белези за тях е, че не правят нищо алтруистично, без да имат изгода.

Винаги са първи приятели, когато забележат, че сме нещастни и от това наше нещастие стават по-дейни, зареждат се. Затова те не харесват жизнерадостните, смелите, откровените, любящите, здравите семейно, не харесват децата /най-често нямат такива или за параван осиновяват и ги превръщат в свои подобия/.

Рептилите обичат сурово месо –

суши, риба, необработени мезета. Гущерите обичат да се съвокупляват /каква грозна дума, но е точната за тях/ с нас, предпочитат оралната и анална любов, грубия и бърз секс, не харесват ласките, романтиката, любовната игра, чувствата при правенето на любов…

Отидете на гости у някой Рептил или неосъзнат такъв хибрид и ще го познаете по притежанието на тези вещи и признаци: наличие на змийски бижута и аксесоари, картини или изображения на змийски очи и гущероподобна символика /татуировки, домашни любимци-студенокръвни/, множество египетски символи – пирамиди, сфинксове и йероглифи. Логично са членове на масонска ложа или тайно общество и не го крият. Поогледайте се за пирамидата с окото на Ра, масонския пергел, шахматния под и други /щом го четете, най-вероятно познавате символиката на тайните общества/.

Скритият рептил се смее така, сякаш съска,

слага ръка на устата си, има лош дъх /но не онзи на развалени зъби или от махмурлук/, а по-скоро с дъх на амоняк или развалено месо… Обожава интригите и черния хумор.

Мъжките рептили, правейки секс, не пазят сексуалните си партньорки и свършват в тях, а женските още от първата среща искат от мъжете деца! Но те няма да имат отношение към вас като към равноправни партньори , а по-скоро като осеменители и/или биологични родители!

На жени, които са родили от Рептил, след време им се отнемат децата и те полудяват, а мъжете, които са заплодили Рептилка, умират при мистериозни обстоятелства…

Рептилите са ужасно ревниви и не мислете, че го правят, защото ВИ ОБИЧАТ. Не, в тях е заложено да „пазят територията си“ – така е устроен рептилоидният мозък.

От досега изписаното, някои от читателите, ще видят качествените описания у самите тях /дори и да не го признаят публично/. Това е така, не защото сме рептили, а защото сме повлияни от тяхната ценностна система, която всъщност е ценност на модерното време /за моя огромна жалост…/. При прочитането на горенаписаното, вие ще забележите много от определенията у своите близки и приятели, но това не значи, че те са Рептили.

Най-същественото са очите, приятели… Гледайте очите и когато видите онази нечовешка зеница, когато забележите необичайно разминаване на зениците от дадена гледна точка, това е знак, че срещу вас не стои човешко същество. Вторични признаци са: шейп-шифтърството на тези същества – честата промяна на цвета на кожата, образуване на нехарактерни за хората, форми по черепа и най-вече в областта около ушите, гушата и челото /подутини, вдлъбнатини, черти, зеленикави петна/; издълженият език – провлачва се по двата края на устната и често е по-дълъг от човешкия; зъбите – заострени и редки, нечовешки извити, плашещи; крайниците – ръцете са кокалести, издължени, с дълги нокти, променят цвета си, когато са развълнувани или при промяна на климатичните условия, а краката рядко са обувани в отворени обувки, дори и в най-топли дни, защото издават рептилското повече от останалите признаци – следете за слепени пръсти и много дълги, грозно неизрязани нокти; гръбначният стълб – често сменя вдлъбнатините и се образуват шипове като на влечугите.

Имената им са винаги различни от традиционните или пък обичат да си приписват прякори, с които стават публично известни. Много интересен е моментът, в който са пред тв камера или фотоапарат: тогава устройствата ги разобличават и те го знаят.

автор и източник: Николай Христов – silnibg.blogspot.com

http://bradva.bg/bg/article/article-82273#.Vzy3etSLRkj




Гласувай:
43



1. asthfghl - Звучи ми като автопортрет на автора (прекопиращия)
19.05.2016 13:10
Не знам за нашето робство, но твоето тегло под въздействието на опиатите явно не ти се отразява никак добре.

> Кои са днешните Рептили у нас? Засега не се наемам да ги определям, защото нямам силни и категорични доказателства за съществуването им

А въображаемата глава, очертана по българското Черноморие, е "силно и категорично доказателство", тъй ли? Дооообре.

> или ги пазя за по-удобен момент

Айде да решиш вече кое от двете. ;)

> Мъжките рептили, правейки секс, не пазят сексуалните си партньорки и свършват в тях

А децата на "нормалните" човеци според теб щъркела ли ги носи?

> членове на масонска ложа или тайно общество и не го крият

Това ми хареса. Уж тайно общество, пък не го крият.

> Имената им са винаги различни от традиционните или пък обичат да си приписват прякори

Като например "Кокомоко"?

Що се отнася до женските рептили, всички сме ги срещали! Лесно се познават по раздвоения език и съскането. :))

Да видим сега дали ще ме намразиш като твой критик. Давай, докажи си скритата рептилска същност!
цитирай
2. htpcl - Бомбата ти е в главата. И е на път да ...
19.05.2016 13:13
Бомбата ти е в главата.

И е на път да избухне.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kokomoko
Категория: Спорт
Прочетен: 418473
Постинги: 92
Коментари: 305
Гласове: 3538
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930