Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2018 22:32 - Световният елит и олигарсите са получили сериозно предупреждение от извънземните
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 3529 Коментари: 0 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В статия на уебсайта Veterans Today, който е уважавана електронна медия на бивши служители на Държавния департамент и разузнаването на САЩ, пише за тайно послание, изпратено от извънземни.

Статията информира, че извънземните са предупредили световния елит и супер олигарсите, които контролират Земята, че те бързо трябва да дадат „заповед за мир“ или ще започнат „окончателно изпитание„, т. нар. „рестартиране на пространството„.

(Бележка на автора на Veterans Today: тази статия е написана за добре информирани действащи и пенсионирани военни, разузнавателни служители и ветерани от специалните служби, високопоставени политици и членове на Конгреса. Ако нямате познания по въпроса за Тайните космически войни, прочитането на тази статия вероятно означава загуба на ценни време.)

Няколко източника, от най-високо ниво, включително главният редактор на Veterans Today – Гордън Дъф, твърдят, че много сериозно послание е предадено на групата супер елит и определени олигарси.
 

Посланието е мрачно, милитаристично и дадено по време на среща на определена по-висша група супер-олигарси. За тази група се мисли, че се нарича „Обществото на поклонниците“. Знае се, че в тази организация не участват CFR (Съвета за международни отношения) и Тристранната комисия.

Изключително трудно е да се получи точна информация за такова строго секретно заседание и какво се случва зад затворените врати. Всичко е с високо ниво на сигурност. Но Гордън Дъф даде потвърждение за това, което се случило на тази определена среща.

Служител от ООН, който се предполага, че е на много високо ниво в тези среди, е представил много мрачно послание за елита и супер олигарсите от името на определена група извънземни.

Същността на посланието е предупреждение, че ако супер елитът не спре произвола, корупцията на всички нива и разпространението на Злото на планетата, тогава много силна космическа единица ще започне „окончателно изпитание“ или общото „рестартиране на пространството (Space Reboot)“ на планетата Земя. А 90 % от присъстващите на тази среща, след две години няма да бъдат в тази зала.

Не може да се разбере със сигурност коя група извънземни е изпратила ултиматума.
 

Вероятно заплахата идва от субекти, които искат да имат повод за предизвикване на такова изтребление на човечеството. Те са виновни за разпространението на Злото на нашата планета от хиляди години и, която е известна като основната паразитна група на планетата.

Какво, по-специално, може да бъде „окончателно изпитание“ или общото „рестартиране на пространството“ на планетата Земя? Не мога да ви дам точна информация за това, какво ще се случи в Денят на Страшния съд или каква ще бъде действителната причина.

Можете вие сами да направите разумно предположение.

Това може да е предупреждение, че ако обществото не бъде спасено от корупция и зло, много скоро съвременната цивилизация, както я познаваме, ще престане да съществува. Може би, ще бъде масова смърт. Или може би граждански войни, бунтове в големите градове, палежи на големи градски райони, масови арести или провокиране за световна ядрена война. Или може би мащабен глобален икономически колапс, който ще започне със загуба на електроенергия и унищожаване на градската инфраструктура навсякъде.
 

Възможна е и директна геофизична атака на планетата Земя от група извънземни, използващи усъвършенствани космически оръжейни системи, за да предизвика глобален срив на времето или екологична катастрофа. Или директно нахлуване от зла и паразитна група извънземни, известна като Дракос, от Ордена на змийските влечуги.

Може би, това е решение, което предполага ново глобално наводнение, което ще възникне от използването на електромагнитни оръжия. Или това ще бъде климатична катастрофа с множество повтарящи се бедствия. Или внезапна спонтанна детонация на целия ядрен потенциал.
 

Въпреки това, има версия, че една благосклонна група от извънземни, известна като високите бели северняци, се опитва да предупреди елита и супер олигарсите, че ако не изоставят практиката на зло, убийства и насилие, тогава ще загубят всичко, което притежават. Всичко ще бъде руини, в резултат от ядрена Трета световна война.

Също така, има и версия, че целта на предупреждението е да се предотврати използването от страна на елитната група и извънземните на Драко, съвместно разработените високотехнологични оръжия за изкривяване на времето. Те представляват заплаха за галактиката и извън нея.

Статията казва, че в близко бъдеще ще има разкриване на чуждо присъствие на Земята и присъствието на земни жители в космически кораби, действащи на принципа на антигравитацията.

Наскоро се появи информация от един вътрешен човек, който казва, че е служил в тайния космически флот на Силите на Земята.
 

Информаторът прави изявление, че е прекарал близо три години в служба в тайния космически флот. Този флот е под юрисдикцията на международна организация, наречена Земна отбранителна сила.

В ексклузивно интервю, публикувано на ExoNews TV, информаторът, който използва псевдонима Капитан Кей, заяви, че Земната отбранителна сила набира назначения от военните служби на различни страни, включително Китай, Русия и Съединените щати. Той твърди, че е нает от таен клон на американския морски корпус, наречен „Специална секция“. След това работи 17 години на Марс, в службата за защита на пет човешки колонии от местни жители на Червената планета.

Капитан Кей описва три различни вида космически бойни апарата и три бомбардировачи, на които е бил обучен да лети. Обучението се провело на тайна лунна база, наречена Командване на лунните операции, на луната на Сатурн, Титан и в други галактики.

Космическите бойни апарата и бомбардировачи разполагат с различни системи за задвижване, вариращи от използването на ядрени реактори, включително ядрен синтез, електро-гравитационни системи, дисково пространство, базирани на времето, и по-традиционни ракетни тласкачи.

Той също така свидетелства, за съществуването на поне пет големи космически носители с форма на пура, които са способни на междузвездни полети, които са „дом“ за по-малки бойни апарата и бомбардировачи. Капитан Кей твърди, че е служил на един от тях, под името „EDF SS Nautilus“.

Информаторът споделя, че е налице стриктно спазване на правилото за безконтактност със Земята по време на военната служба и задължителни изисквания при операции извън Слънчевата система. След като завършил 20-годишното си служба, Капитанът се пенсионирал. По негови думи, Командването на лунните операции се ръководи от вип военни, включително бившия министър на отбраната – Доналд Ръмсфелд.
 

Част от изказванията на Капитан Кей е в съответствие със свидетелствата на други информатори, описващи тайния космически флот. Най-забележителните сред тях са свидетелските показания на бившия американски президент Роналд Рейгън. Той се позовава на изключително тайния космически флот. На 11 юни 1985 г., в дневника си, той че, „способността ни да се движим в космоса е такава, че да изпратим 300 души в орбита„.

Редица информатори и авиационни експерти излязоха публично, за да покажат различни подробности за усъвършенстваните антигравитационни технологии, един от които е Бен Рич. Той е бивш генерален изпълнителен директор на Lockheed Skunkworks.

Понастоящем, Капитан Кей търси документи, за да удостовери невероятните си твърдения. Към момента е предложил своето свидетелство, като доказателство за напредъка на човешката цивилизация, която има таен космически флот.

http://hiddentruth.site/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82-%D0%B8-%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%83%D1%87/?fbclid=IwAR2Zg7eOmdfl8zvWrbG-xIyKr78RzJ2LFDSL7ocDmmxTJ_HbmNbWAT9SFJg




Гласувай:
11



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 495927
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031